Archive

Archive for November, 2008

Ujian Tele Lens Again ~!!

November 28, 2008 Leave a comment

Ujian tele telah dilakukan untuk kali kedua..tp yg baru ni ujian buat diluar..eh eh..tak2..kat tepi tingkap umah aku,tp shoot ke luar..haa..tembak dak2 kecik tgh bersuka ria bermaen pondok2..ngee ngee..dan aku sempat tembak air sungai tgh naek tggi di belakang umah aku (ditepi tingkap jgk)..so check it out..

Categories: Others

Kursus Induksi Umum & Khusus

November 26, 2008 5 comments

Kursus Induksi Umum & Khusus Kump II Siri 9 Tahun 2008
Tarikh : 18 hingga 26 November 2008
Tempat : Hotel Selesa, Pasir Gudang, Johor Bahru
Peserta : 99 orang (Pembantu Tadbir N17 & W17, Pegawai Khidmat Pelanggan N17, Juruteknik Komputer FT17)

Kepada peserta-peserta Kursus Induksi Umum & Khusus Kump II Siri 9 Tahun 2008, ingatlah 1001 kenangan kita bersama-sama semasa menjalani kursus ini selama 9 hari. Macam-macam kerenah & perangai yang kita dapat lihat semasa kursus tersebut. Jadi, harapan saya kepada semua peserta kursus, semoga berjaya dalam apa jua yang anda lakukan & hadapi hari-hari yang mendatang dengan sabar, tabah & tenang. Jangan lupakan kenangan kita semua di Hotel Selesa, Pasir Gudang, Johor Bahru. Kalau ada umur yang panjang, kita akan berjumpa lagi di lain hari. Mungkin di BTN, InsyaAllah.. Kepada peserta sekalian, kalau terjumpa saya di mana-mana, tegur-tegur la yer? Tak pon, roger2 je saya k? tak pun,tinggalkan pesan di kotak comment di laman web ini..Di bawah ini ada sedikit gambar2 yang telah di ambil semasa di induksi untuk tatapan para peserta sekalian. Gambar-gambar yang lain akan di burn dalam DVD & di hantar ke PTJ yang nak gambar tersebut. Kepada sesiapa yang ada gambar-gambar untuk dikongsi bersama dengan saya,sila bagitau k?sebab nak kumpul semua sekali gambar-gambar induksi untuk simpanan saya. Oklah,dah banyak sangat bercakap, sampai di sini sahaja la yerk? Sekian, terima kasih.


Program Berkhatan Beramai-Ramai

November 15, 2008 Leave a comment

Program Berkhatan Beramai-Ramai
Anjuran PIBG SK Batu Anam, Jawatankuasa Kampung Kenangan &
Jawatankuasa Majis Syed Alwi Batu Anam 2008

Tarikh : 15 November 2008
Masa : 8.00 malam
Tempat : Rumah Dr. Ngali Bin Buyasim


Bored ~!!

November 7, 2008 Leave a comment

Sudah lame tak gune tele lens (Canon 55-250mm f/4-5.6 IS) aku nih..so smlm,aku mencuba la tele tuh..fuuhh..superb plak tgk pic yg aku amik nih..so check it out my frends..nuthing special..just testim lens yg da lame terperok dlm beg..hehe..

250mm+f5.6+ISO 800+1/10sec

55mm+f4+ISO 200+1/2sec

55mm+f7.1+ISO 800+1/3sec

Categories: sesaje