Home > Others > Paremba Square, Shah Alam ~!!

Paremba Square, Shah Alam ~!!


Buat pertama kalinya lens aku rosak (Canon 17-85mm f4-5.6 IS USM)..hahaha..agak sedey jugak disebabkan lens yg prob ni..tapi bernasib baik kerana ada warranty lg..huhu..kalau ikutkan aku yg check lens tu, rasanya bukaan aperture dia yang bermasalah..almaklum laa..brg seken..tp dah byk berjasa kat tuan dia nih..apa pun, aku tetap suke canon service centre dia..cepat, mesra & selesa..diorang attend aku tak smpi 10 minit kalau tak silap..pastu diorang suh amik lens dalam masa 5 hari bekerja..ingatkan kene tunggu lama2 kat paremba tu..wahaha..thanks to membe aku, si fuzi sebab tlg bwk aku ke paremba tempoh hari..kalau tak,mmg tak tau mcm mane aku mau pegi sana..huhu..hari khamis lepas dah call kak non (Kenon), diorang ckp isnin mggu dpn (19hb Jan 09) baru la siap..aarrgghh..ingatkan mggu ni dpt la guna..terpaksalah guna kit lens..sob3..apa2 pon,aku tetap tak sabar nak guna lens yang baru lepas servis.. hahahaha..

Time kacih.

Categories: Others Tags: , ,
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: