Home > Others > Shoot 4 Fun :: Putrajaya ::

Shoot 4 Fun :: Putrajaya ::


Tempat : Jaya Jusco Balakong
Masa : 4.00 PM
Tarikh : 7 Februari 2009

Urusan jual beli Canon 50mm f1.8 telah berlaku di food court jaya jusco balakong..Aragorn telah meracun untuk dapat kan ST-E2..huahua..oohh tidak..tq bro sebab jual 50mm tu kan den..😀 Ucapan terima kasih kepada kawan ku, Eddy sebab menumpangkan Suzuki Swift die smpi ke balakong smpi tersesat jalan dan akhirnya jumpa juga JJ Balakong..ngee ngee..dan lepas jual beli tuh, kitorang pegi lak Putrajaya..shoot kat sane sampai kul 9.45PM..fuuhh..letih betul..ntah apa kitorang amik, tak tau la..yang penting, try n error CLS nikon & canon di tepi tasik..thanks juga pada sazmie sebab meluangkan masa utk kitorang shoot kat putrajaya dan tolong ambilkan lens 17–85mm aku tuh..dah leh guna dah..besh..erm..esok (8hb Feb 2009) dah nak g taiping lak..kene bgn pg2..tiket kul 8 pagi..so kene tdo awl la..apa2 pon, thanks my frends..kursus sampai 8-11hb Feb 2009 nanti..So jumpa lagi kawan2..tunggu kepulangan ku..huahua..

Bro Eddy

Bro Aragorn

Canon 5D Mark II with Canon 50mm f/1.4 USM

iMac Book Pro milik Mr. Aragorn

Bro Sazmie

  1. naniehamid
    February 8, 2009 at 9:14 AM

    Cantik gambar2 ni…tahniah dpt lens baru…

  2. February 14, 2009 at 10:06 PM

    ya ya..tq..dpt la jgk lens baru repair..sonok gune..huhu..

  3. pinkellyss
    February 17, 2009 at 4:45 PM

    nice…

  4. February 19, 2009 at 4:43 AM

    thanks pinkellyss..😀

  5. pinkellyss
    February 20, 2009 at 12:57 AM

    all the best..doakan hammerhead akan menhasilkan karya2 yg ulung lagi teragung lepas ni..Tahniah.Amin..go go go…

  6. February 21, 2009 at 8:56 PM

    thanks pinkellyss..doakan la saya berjaya dalam bidang fotografi selepas ini ya..😀

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: