Home > Others > B+W :: Citrawarna UiTM Segamat

B+W :: Citrawarna UiTM Segamat


Tanggal 27 Februari 2009, mencatat sejarah apabila pertambahan seorang ahli K (Tahniah kepada walid, student UiTM Segamat)..so ahli K yang baru ni pon mengajak kitorang pi UiTM Segamat..katanya ada citrawarna kat situ..so tanpa segan silu, kitorang pon pergi dengan senang hati..dan sesampainya di UiTM Segamat, tgk keadaan mmg agak gamat..penuh dgn student2 di dataran UiTM tersebut..dan yang paling penting, rata-rata semuanya student gurl..mmg rambang mata la ahli-ahli K sekalian..fuuhh..tapi nasih baik sume kuat iman (betul ker??? :D)..keh keh keh..so dah smpi je di dataran tersebut, kitorang pon ronda2 carik makan+cuci mata sikit..hehe..dlm ronda2 tu,ada gak la sikit2 snap gambar..tema untuk malam td adalah B+W (Black & white)..di sebabkan keadaan kurang cahaya, so terpaksa menggunakan speedlite yang ada..jadi mcm2 la posing yang kitorang amik..ada yg candid, ada yang curi2 tanpa kerelaan tuan badan..hik3..dan ada gak yang gelap terus gambar..hahahaha..itu sebab slh setting rasanya..😀 so dibawah ni adalah sedikit gambar2 yang telah di ambil semasa di UiTM Segamat..then dah penat ambil gambar, kitorang pon pi la lepak kat kedai mamak yang berdekatan..so, thanks guy sebab bwk aku pi uitm segamat mlm td..lame tak memicit butang kamera..kalau tak lawa pic, harap dimaafkan yerk..😀 —>>>


null

“Beli bang..beli bang..semua barang ori..” kata jurujual tersebut.😀


  1. gg
    February 28, 2009 at 2:25 AM

    Saya Bukan K..

  2. February 28, 2009 at 2:42 AM

    hahaha..dan dan tak ngaku tu..miahahaha..oopps lupe..haji miang..ngah3..jgn mare bro..😀

  3. February 28, 2009 at 2:56 AM

    aq lagi bukan K.. haji miang kekekeke.. tiptop beb..

  4. February 28, 2009 at 2:58 AM

    kah3..masing2 takmo ngaku tuh..huahua..title haji miang mmg padan pun dgn ko jijie..

  5. February 28, 2009 at 10:57 AM

    apa plak aq GG le ngok… update komen2,

  6. gg
    March 1, 2009 at 3:15 AM

    sememangnya jijie n kadar adalah K kerana sedang bersaing untuk merebut hati seorang gadis yang bernama eza.Mereka berdua merupakan kawan tidur sebantal tetapi kini telah menjadi saingan untuk menambat hati seorang gadis.

    Tak percaya….pi tgk channel 10 di http://www.zero.kekatu.com

  7. March 1, 2009 at 9:19 AM

    mane xda pON..

  8. pinkellyss
    March 6, 2009 at 2:02 PM

    waaaaaaaaaaaaa….awat tak ajak..!!!syok2.kalo
    tak leh nyibuk2kan bandar segamat tuh..indah permai

  9. March 6, 2009 at 2:41 PM

    mirul mmg xske ajak org!

  10. March 15, 2009 at 5:03 AM

    @duke
    ko suke2 jerk ckp aku tak ajak orang eh?wahahaa..

    @pinkellyss
    datang la segamat kalau sudi..😀

    @gg
    walaweh..jadi rebutan ek?dahsyat tuh..ngee ngee..jijie takmo ngaku tu..menafikan..hik3..

  11. March 15, 2009 at 2:06 PM

    hahhaa padan muke ko…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: