Home > Others > Lepaking at Segamat

Lepaking at Segamat


Fuuhh..hari yang sungguh penat (14 Mac 2009)..pagi2 dah kene pegi opis shoot 2 majlis rasmi (CME Denggi + Lawatan PPD)..nasib ada lg sorang tolong cover kan..aku cover di dewan..tp lari2 gak g amik kat majlis lagi satu..so balik pon dah petang dalam pukul 4 lbh jugak la..jd terasa yang teramat busan bile mcm ni..jadi jari-jemari ni cpt jek SMS membe2 tanya ada pree tak petang..ajak pi shoot kat dataran..sampai2 dataran Mr. Alil pn tgh menunggu dengan setia..sian die..penat tggu aku ek?hehe..sori la bro lmbt sket..dah lepak lama-lama, rupa2nye kat dataran takde view yg menarik untuk di snap..tu pon skodeng2 jerk..ekekke..lepas bincang dgn Mr Alil, kitorang pon set pi lepaking kat Rock Garden..kat situ plak, datang membe lg sorg..Mr Wan dgn senjata Canon 40D..smbil makan megi goreng + cincau susu (RM7.80)..pastu time makan tu, skodeng2 gak la kat taman tu..shoot budak2 kecik bermain-main..tiba-tiba..teringat abang aku ada ckp, budak2 skate ada main petang2 kat rock garden..so kitorang pon tanpa berlengah terus jerk pegi tmpt budak2 ni maen skate..mmg syok tengok dak2 ni maen skate..mcm2 skill ada..hehe..bab jatuh tu, jgn citer la..memang selalu jatuh pon..nsib diorang ni tak kesah kitorang amik gambar..😀 hari pon sudah gelap..tiba-tiba hujan yang turun bagaikan air mata..berderai-derai hujan turun..lobat plak tuh..giler tol..aku pon terperangkap dalam hujan..agak2 dah reda hujan, teruh je redah..mlas nak tunggu lama2..nsb kamera tak basah..tripod je yang basah..huehue..😀😛

  1. March 15, 2009 at 1:59 PM

    lawa la pic2 bro. bler nak ajo aq plak ni heheheh!!

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: