Home > Others > Kerja Sekolah : Sama tapi “Tak Sempurna”

Kerja Sekolah : Sama tapi “Tak Sempurna”


Kepada kawan2 yang lain, kerja sekolah dah siap belum?kat sini aku dah hantar kerja sekolah untuk bulan nih..sekian, terima kasih. Rajin2 la komen ek..πŸ˜€πŸ˜›

Categories: Others Tags: , , , ,
  1. March 16, 2009 at 3:48 AM

    ko pon da siap erk kije skolah.. gud2..
    sape x siap kena rotan noq..

  2. March 16, 2009 at 7:18 AM

    hahaha..dah siap dah keje sekolah..rotan 8 inci ke cikgu nak belasah nanti?huhu..

  3. March 16, 2009 at 4:34 PM

    tatau la plak rotan berapa inci tuh.. kena tye cekgu ler..

  4. March 16, 2009 at 11:31 PM

    cikgu dah tanya soalan tu..kene jawab..kalau tak, kene berdiri atas kerusi!!!

  5. March 16, 2009 at 6:25 PM

    explain the differences you are trying to show in the pictures.. what exactly the same and which part is different ?

  6. March 16, 2009 at 11:28 PM

    Sama tapi “TAK SEMPURNA”

    yang samanya adalah ia adalah sebiji buah yang bernama nangka yang masuk tergantung di dahan pokok..tetapi ia sudah TIDAK SEMPURNA sebab telah di mamah oleh ulat yang menyebabkan sebahagian dari buah tersebut telah rosak dan menjadi berwarna hitam..

    Sekian, terima kasih.

  7. gg
    March 16, 2009 at 9:45 PM

    hehehehe…nangka ko x pakai baju sbb tuh dia kena kurap

  8. March 16, 2009 at 9:49 PM

    kah3…bukan kurap dah..tungau+ceygon..miahaha..tu kire tak sempurna kan kan?πŸ˜€πŸ˜›

  9. March 17, 2009 at 4:07 AM

    kang saje kena sebat muntut!!

  10. March 17, 2009 at 5:54 AM

    erk.. leh tau sape guru displin korang???

  11. March 17, 2009 at 8:43 AM

    ok thenπŸ˜€.by the way, takde sambutan la assignment nih cume beberapa orang jer yang buat.and..kepada sesape yang komen dan ade up gambar sila gitau thanks

  12. March 20, 2009 at 12:47 AM

    @duke
    sakit wooo kene sebat kat muntut..aauuww..aauuww..

    @zuhaili
    tu tu..ada jerk dalam ni guru disiplin..die sedang memerhatikan anda..ngeh ngeh..

    @zero
    wahahhaha..ko tak promote le bro keje sekolah ni..lain kali kalau ada kerja skolah, kasik roger2..baru diorg nak wat..kalau tak,kene sebat kat muntut la..eehhehhee..πŸ˜€πŸ˜›

  13. March 20, 2009 at 2:48 AM

    heehe nasip aq da siapπŸ˜€

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: