Home > Others > Cuti-cuti Malaysia :: MELAKA ::

Cuti-cuti Malaysia :: MELAKA ::


Salam semua…

huuuwwwaaaa..beshnyer dapat bercuti dgn kwn2 sekerja pada 2-3 Mei 2009 yang lalu..mmg lepas tensen keje gak laa pi cuti2 kat melaka aritu..sebelum pegi melaka tu, kitorang pi majlis kenduri kawin kwn kitorang di kg maamor, tangkak..nama dia shah..dapat la jumpe die kejap..hehe..so dlm kul 2 kitorang pon bergerak ke melaka melalui tol tangkak dan keluar di tol simpang ampat..jalan punye jalan, smpi la kat kota a’famosa..huhu..beso gak tempat afamosa tu kan?dgr2, situ ada umah mawi..betul ker?hik3..tp serius mmg beso..kalau tak betul2, boleh sesat agknye..kat dlm tu ada safari, water park, cowboy town, leh main paint ball & lain2 lg…so smpai la ke destinasi yg ditujui..kwsn banglo dlm a’famosa..hehehe..gambar kat bwh ni menunjukkan kitorang tgh melepakkan diri sebelum leh check in dlm banglo..sambil2 tu shoot la apa yg ada kat situ..

*melepak bersama wan di sebelah*

  1. May 8, 2009 at 7:59 PM

    Best bercuti!

  2. May 8, 2009 at 8:16 PM

    thanks reds..mmg seronok pegi bercuti..lagi pon dah lame tak jln2 dgn kwn2..πŸ˜€πŸ˜›

  3. Nur aida
    May 8, 2009 at 8:26 PM

    huhuhu..nk tgok gmbr lg..hehehehe…upload r lg wak

  4. May 10, 2009 at 6:30 AM

    wah besonyer lens. otai ni..

  5. May 12, 2009 at 4:11 PM

    lamernya ko x updated blog…pergh lamer nunggu nie…weh nk tanya sewa banglo lam a-famosa tuh brape erk…kiteorg nk survey la, nk wat event kt ctu laks…reply nnti erk…tq

  6. May 12, 2009 at 4:16 PM

    a.ah berpa arge bangkol utk d sewa tuu

  7. May 13, 2009 at 2:09 AM

    err..white lens tu…pinjam seminggu! kuikuikui

  8. May 13, 2009 at 2:17 AM

    @duke
    lens pinjam je bro..huhu..

    @jaja
    lame ek aku tak update blog?sori la..bz manjang dgn keje lg..takda masa nak update maa..dlm afamosa tu ada byk tmpt kalau nak sewa..aku duduk kat bhgn banglo belah hujung skali..sewa satu rumah rm700..siap ada swimming pool lg..besh..waa nak wat event apa?nak ikuuuuttt..

    @beskalpancit
    the white lens is not mine..kawan punye..saje ngetest..70-200mm f2.8 L IS USM..wahahaha..mantap..

  9. May 13, 2009 at 4:10 AM

    eleh kawa punya konon. xbek tipu tauu!!

  10. May 18, 2009 at 10:50 PM

    wah ade pic ngan aweq laa…aweq lu eh bro??

  11. May 19, 2009 at 12:50 PM

    takdalah..kawan huha2 jer..dak2 jknj jugak..nape?awek dah ada, watper nak cari lg kan?

  12. May 19, 2009 at 9:02 PM

    kawan huha2 tuu..πŸ˜›
    meh phone noπŸ˜›

  13. Mir
    May 20, 2009 at 10:06 AM
  14. May 24, 2009 at 10:34 PM

    @Mir
    haha..lens pinjam je tu bro..hanya ilusi jerk..πŸ˜€πŸ˜› dpt rasa & test drive pon jd la..lom jd hak milik kekal lg..ekekeke..

  15. May 20, 2009 at 3:40 PM

    tau xpe. pinjam lerπŸ˜›

  16. May 24, 2009 at 10:32 PM

    boleh..tu pon klau boleh masok kt body ko noq..haahahahhah..

  17. May 25, 2009 at 1:18 AM

    bleh kot. aq da beli 5D MarkII wakkaka

  18. May 30, 2009 at 2:47 AM

    Perghhh otai nyer lens…tangkap nangis lah…..

  19. June 3, 2009 at 1:30 AM

    @duke
    huiyooo..sudah beli FF kamera laa..tip top la noq..leh pinjam tak??

    @mr tony
    lens pinjam je bro..tak mampu beli lg weh..kekekeke..

  20. June 3, 2009 at 3:16 AM

    hiahiaha beli dalam KOMEN je la. beli betol2 taon 2020 kot!!

  21. Mir
    June 6, 2009 at 9:00 AM

    Bro, alamat blog aku dah tukar kepada http://amirsya.blogspot.com/ Mintak tolong kauupdate kat blogroll tau..Mekasih..

  22. July 9, 2009 at 4:51 PM

    @Mir
    ok mir..akan ditukar URL yang baru..tq kerana inform ur new URL..

  23. July 9, 2009 at 10:34 PM

    wah sifu dengan lens otai!!

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: