Home > Others > J-Robik Time

J-Robik Time


This is our team mate..Good Job to all!!we have won 3rd place from 10 teams..and Segamat Team have won 3rd place at all categories..wahahhaa..very2 excited woo..the categories is sekola rendah, sekolah menengah & terbuka..so nak jadikan citer, pg2 buta pada 26 April 2009 jam 5.00 pagi tempoh hari, kitorang dah berkumpul di dataran segamat & di pondok bas hadapan hospital segamat..masing2 mata kuyu jerk sbb pg2 lg dah kena berjaga..huhu..smpi jerk di chaah, berhenti jap smyg subuh..then meneruskan perjalanan ke kluang..sebelum tu berhenti di perhentian kat yong peng..erm, ada ke patut, air kopi/teh/nescafe panas, rege dalam rm2.50++..dala cawan kecik..huh!!cekik darah betul..nsb aku tak beli air kat situ..beli gula2 jerk..huhu..smpi jerk di kluang dlm jam 8.00 pagi jgk laa..nasib baik belum bermula lagi..so sempat la kitorang pi tgk team segamat untuk kategori sekolah menengah beraksi di gelanggang sebelah..ok jgk la diorg ber”J-Robik”..cantik dgn gaya tersendiri..sambil2 menunggu turn kitorang beraksi, macam2 la ragam budak2 ni..mmg riuh rendah dibuatnya..mcm budak2 pon ada..dlm riuh2 tu, kitorg  cuba utk wat yg terbaik utk daerah segamat..sebelum masuk bertarung dlm gelanggang, kitorang praktis dlu kat luar..so kat bwh ni raut wajah kitorang sebelum bertanding..hehehe..mcm2 style ada..😀😛

Practice make perfect..huhu..before start the game!!

Take picture for myself??!!

Bersambung….

Categories: Others Tags: , , ,
  1. May 10, 2009 at 6:32 AM

    wah MKDD ambk pic sendiri ler

  2. June 3, 2009 at 1:29 AM

    abes..nak suh sape lg yg boleh amik gambar aku gune kamera gabak tu..adoi..miahahha..

  3. June 3, 2009 at 3:16 AM

    ala sedih la plak abg amirul ni!!

  4. July 9, 2009 at 4:52 PM

    @duke
    ahahha..mmg sedey pon..takde org nak amik pic aku..ngee ngee..

  5. July 9, 2009 at 10:33 PM

    XPE2 t aq ambik pic ko byk2 ke. yg penting kasi tubuh rambut dlu. t silau noq wakakka!!!

  6. July 9, 2009 at 10:33 PM

    XPE2 t aq ambik pic ko byk2 key. yg penting kasi tubuh rambut dlu. t silau noq wakakka!!!

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: