Home > Others > CIMB Foundation :: Photography Contest

CIMB Foundation :: Photography Contest


Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web ini :- CLICK HERE

Klik disini untuk mendaftar : – CLICK HERE

Tarikh tutup penyertaan adalah pada :-

31 Julai 2009

  1. July 4, 2009 at 3:56 AM

    wow. sifu reg x?

  2. July 4, 2009 at 12:12 PM

    heeee..wat sorang2 aku tak reti laa..tp kalau ramai2, maybe kite boleh join..byk idea sket kan..hadiah mantap beb..RM100K maa..ehhee..

  3. July 4, 2009 at 3:25 PM

    100k klo dpt tu utk bdn kbajikan or ptubuhan yg korang shoot tu klo x silap aku..bkn dpt kt korang kot..kekeke

    “The winning cause in each category will receive up to RM100,000. You could be rewarded too

    rewarded mcmane..ha tu yg kite xtau tu.. kekeke..pepepun..slamat mncube~! gud luck

  4. July 4, 2009 at 3:36 PM

    aku blom baca abes lg daa..sebab tu aku tak tau..miahaha..yg aku nampak, RM100K..tp tu jumlah hadiah..bile dah ada 1,2,3 sikit jerk dpt..ehehee..

  5. July 4, 2009 at 4:36 PM

    haahahah ampehnye sifu!!

  6. TiM
    July 6, 2009 at 8:36 PM

    mirul eh? tumpang lalu. TiM

  7. July 6, 2009 at 10:38 PM

    ehehe..ingt sudah lupe sama saya yerk cik tim..apa citer?di obersea lg ka?ehehehe..lalu la..tak kena tol pon..😀😛

  8. July 6, 2009 at 10:22 PM

    mirul ker? sifu ler.. lalalala

  9. July 6, 2009 at 11:42 PM

    wah MKDD betoi…

  10. July 7, 2009 at 1:59 AM

    Hehehe..Kat Jb ari tuh aku siap lepak ngan amri ginang citer pasal mende nih

  11. July 8, 2009 at 4:34 AM

    wah ea ke. ko xmasuk ke GG?

  12. TiM
    July 8, 2009 at 12:18 PM

    aku kt segamat la mirul. dah abes belaja. hahaha mestila ingt kat ko mirul, sifu IT aku. haha

  13. July 9, 2009 at 5:14 AM

    TiM bler nak ajo click2 ni!!

  14. July 9, 2009 at 4:33 PM

    @duke
    aku plak yang kena..ahahha..😀😛

    @GG
    waaahhh..abes ko masuk tak GG?kalau dpt masuk, besh gak tow..register online..

    @TiM
    oooo..sudah di segamat yerk..ok2..ingt kat obersea lg..miahaha..sifu IT?time kacih..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: