Home > Others > Bengkel Potret Perkahwinan 2009

Bengkel Potret Perkahwinan 2009


Bengkel tersebut telah diadakan pada 29 Mac 2009 di PICC, Putrajaya yang telah dianjurkan oleh FotoTeacher.com..terima kasih kepada penceramah dan teamnya kerana memberi tips2 yang berguna untuk mengambil potret perkahwinan. aku duduk di barisan belah belakang sekali.no 2 dari kiri.sebelah aku tu kwn aku gak, nama die Eddy..

  1. August 13, 2009 at 4:32 AM

    wah meriahnya.

  2. August 16, 2009 at 7:39 AM

    mmg meriah pon noq..rugi tak join..ahaha..

  3. August 17, 2009 at 4:58 AM

    xpe len hari ade lg kan kan kan🙂

  4. August 17, 2009 at 10:37 PM

    lain hari mane nak ada dah noq..mandai jerk..

  5. August 17, 2009 at 9:59 AM

    eee geramnye aku tgk wide ni.. gigil2 kepale lutut.. hahahaha!!~

  6. August 17, 2009 at 10:38 PM

    ini bukan wide lens da huda..ini sudah fish eye..hehhe..geram kan?tp dgar kata, fish eye utk canon sudah discontinued..

  7. August 18, 2009 at 4:12 AM

    wah gegel2 lutut ea kaklong. air da kurang tu wakakkakaka!

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: