Home > TT > TT Senawang #1

TT Senawang #1


Terima kasih kepada yang sudi hadir pada TT Senawang kali ini. TT Senawang telah berlangsung pada 7 Ogos 2009 di Kedai Makan Sate Tulang (x ingat nama kedai)…Yang menghadirkan diri adalah KeyGen, NazrulSyam, beskalpancit, Pambeskal & Aizam..terima kasih kepada semua sebab aku enjoy mlm tu wlupun kepenatan sket..padahal esoknya ada job di Puchong, KL.wahaha..wat hal betul dak2 ni..last destinasi pada TT ni adalah A & W Seremban..lamo den tak mkn kat A & W weh..miahhaa..apa2 pun enjooyyy….

View more pictures : CLICK HERE


Bermain menggunakan flash trigger Phottix๐Ÿ™‚

NazrulSyam bersama Aizam sedang borak pasal kamera

Beskalpancit & Pambeskal sedang menggodeh tenet

Eiden & Aizam tgh tgk Nikon D90 milik diorang

Hooooorraayy…

1..2..3..Lompatt….

Categories: TT Tags: , , , , ,
  1. August 13, 2009 at 4:30 AM

    taniah kepada semua.๐Ÿ™‚

  2. hana
    August 13, 2009 at 11:16 AM

    beshnyer…heeee

  3. Mr. Boi
    August 14, 2009 at 1:02 AM

    naik bengkak paru2 aku wat asap tu..
    adeh…!~

  4. August 14, 2009 at 6:13 AM

    tu le pasal kan lalink wkakakakaaka

  5. August 14, 2009 at 3:42 PM

    ahaha..mmg besh pon..rugi sapa yang tak join..wahahah..

    @boi
    sori la beb suh ko isap asap bebanyak..miahha..sbb mau nmpk efek asal jerk time tu..ehehhee

    @duke
    apa yg tu le pasal?aku ajak takmo join..chait..

  6. August 16, 2009 at 6:48 AM

    ape ni isap2 lucah๐Ÿ™‚

  7. September 2, 2009 at 9:51 AM

    wahahhahaa..

  8. September 8, 2009 at 9:41 PM

    suke ko eh?siot..๐Ÿ˜€๐Ÿ˜›

  9. September 3, 2009 at 6:46 AM

    ske ko kan hudaa tau ler ada 70-200๐Ÿ˜›

  10. September 8, 2009 at 9:41 PM

    miahahaha..70-200mm gunasama..hueheuheue..sabtu ni jgn lupe bai..

  11. September 9, 2009 at 4:05 PM

    kihkihkihki

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: