Home > Others > Sambutan Hari Kemerdekaan Ke-52

Sambutan Hari Kemerdekaan Ke-52


Salam,

Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan kali ke-52 pada tahun 2009 kepada semua rakyat malaysia khususnya. So pada pagi td, aku telah pergi ke Dataran Segamat. Pada mulanya datang untuk turut serta dalam kawad statik bersama-sama anggota office aku. Tp bila aku dah bawak kamera, mmg tak toleh kiri kanan dah..terus je snap apa yang ada di dataran tu. Sederhana tapi meriah juga keadaan di dataran segamat. Ramai rakyat-rakyat segamat turun padang. so kat sini aku ada snap sket2 utk paparan kawan2 yang tak hadir di dataran segamat. Sebelum tu, aku jmpe GG kat dataran.dia pon click2 jugak. dan ada la jugak beberapa org photographer dari paper dan persendirian utk click2 kemeriahan di dataran segamat. Enjjooyyy….

Lokasi : Dataran Segamat
Tarikh : 31 Ogos 2009
Masa : 8.00pagi – 9.00pagi


* Silhouette di Dataran Segamat

* Potret seorang pemimpin

  1. August 31, 2009 at 3:32 PM

    oh ramai ea pg td…

  2. August 31, 2009 at 5:59 PM

    tak laa..tak ramai pon..mane ada ramai..πŸ˜€πŸ˜›

  3. September 1, 2009 at 3:44 AM

    lurima :tak laa..tak ramai pon..mane ada ramai..

    mara nampak bank

  4. September 9, 2009 at 8:08 AM

    wahh…sifuk..aku suke gambo yg ko klik nie… tertarik… menarik…

  5. September 10, 2009 at 2:29 AM

    waahh…ko suke gambar yang mane abam long?time kasih sebab sudi komeng..

  6. September 9, 2009 at 8:09 AM

    ambik gambo bos die.. hehehehe… ade cerite nie… hahahahaha.. compom dpt cuti raye 2 minggu…

  7. September 10, 2009 at 2:29 AM

    time kasih abam long..mst la ada apa2 dgn boss bai..nak mintak lulus cuti nanti senang..eehhehee..
    leh raya puas2..ngee ngeee..

  8. September 9, 2009 at 1:06 PM

    hahaha tu bukan mrh namanyer..tu gerammmmm…kan lalink kan??ekeke =)

  9. September 10, 2009 at 2:30 AM

    ehehehe..geeerrraaammmm sgt..ngee ngee..betul..betul..betull… (ckp cara upin & ipin)

  10. September 10, 2009 at 11:00 AM

    hahahaha… aku suke sume gambo tu… leh tujuk ajar ku sifukkk…

  11. September 14, 2009 at 2:38 AM

    sifuuuuuuuuuuuuu

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: