Home > Others > Perjumpaan Jurufoto Johor 2009

Perjumpaan Jurufoto Johor 2009

September 16, 2009 Leave a comment Go to comments

http://www.fotokahwin.com/pjj2009.htm

  1. September 16, 2009 at 6:56 AM

    cam bez jeeeeeeee

  2. September 16, 2009 at 4:18 PM

    saya ikut sifukkkk…

  3. September 16, 2009 at 4:31 PM

    yesss..saye follow sifukkk…

  4. September 17, 2009 at 8:23 AM

    saya pun nak ikut gak…

  5. September 17, 2009 at 8:24 AM

    boleh tak saye ikut sifuk?

  6. September 17, 2009 at 8:24 AM

    sifuk pegi ke?

  7. September 17, 2009 at 11:49 AM

    kita jumpa di sana bro, insyallah…

  8. September 17, 2009 at 12:34 PM

    rosli :
    kita jumpa di sana bro, insyallah…

    insyaallah bro..kalau takda aral melintang, kita berjumpa disana..😀

  9. September 17, 2009 at 12:34 PM

    ajim :
    sifuk pegi ke?

    cukup korum, kite pegi la..wat la 1 kumpulan..boleh dpt murah sket..ada brani?

  10. September 17, 2009 at 12:35 PM

    Azizi Liow :
    cam bez jeeeeeeee

    mmg besh pon..jom la noq kite pegi..blk hari pon boleh..tp lewat laa..ehehe..

  11. gg
    September 17, 2009 at 8:04 PM

    bapak aku tros pencen o0wh…x de dah lg dia kat sepital…pape pun kim salam ngan org2 Johor kalau ko pi perjumpaan fotografer tu…maybe dak2 lensamelayu pun bersepah kat sana….

  12. September 17, 2009 at 11:21 PM

    bro, custom design aku biasa je…apapun thank ya…
    blh je, kita sama2 blaja…

  13. September 18, 2009 at 5:49 AM

    okeh insyaallahhhh!!~

  14. TiM
    September 18, 2009 at 10:31 AM

    mahu pergi juge.. tpi nak naik kete walid. hahahaa (selamber!!)

    mawu mawu

  15. September 18, 2009 at 11:14 AM

    gg :
    bapak aku tros pencen o0wh…x de dah lg dia kat sepital…pape pun kim salam ngan org2 Johor kalau ko pi perjumpaan fotografer tu…maybe dak2 lensamelayu pun bersepah kat sana….

    oo yeke..ok2..bapak ko pencen bulan ni kan?insyaallah kalau mana geng lensamelayu di JB, aku tegur2 la ek?ehehee..ko tak pegi ker?

  16. September 18, 2009 at 11:15 AM

    Rosli :
    bro, custom design aku biasa je…apapun thank ya…
    blh je, kita sama2 blaja…

    biase2 ek?buwek..ngee ngee..sama2..nnt kalau ada apa2 kasik roger2 laa..ada brani?

  17. September 18, 2009 at 11:15 AM

    Azizi Liow :
    okeh insyaallahhhh!!~

    beb..jom la pegi…baru meriah sket..aku ada membe je kat JB tu..

  18. September 18, 2009 at 11:17 AM

    TiM :
    mahu pergi juge.. tpi nak naik kete walid. hahahaa (selamber!!)
    mawu mawu

    kita buat 2 kumpulan..cukup 10 orang, kita register awal2..tp jgn ada yang bertindih dgn jadual kerja korang la ek?amacam?mlm ni meeting + berbuka di waronk aziziliow..ada brani ka?

  19. gg
    September 18, 2009 at 12:53 PM

    Selamat Ari Raya Maap zahir dan batin

  20. September 18, 2009 at 3:01 PM

    gg :Selamat Ari Raya Maap zahir dan batin

    sama la aku beb..selamat hari raya..maaf zahir & batin..
    kalau ada salah silap tu, harap dimaafkan la yerk..hehehe..

  21. September 19, 2009 at 10:06 PM

    Bro Rosli ..aku kat jb ar skang nie… jb kat mane tu??

  22. September 20, 2009 at 9:22 PM

    insyaallah sy join…

  23. October 21, 2009 at 12:22 PM

    saya leh join ka ?? mcm mana?

  24. October 21, 2009 at 12:47 PM

    Azizi Liow :

    insyaallah sy join…

    jom3..

  25. October 21, 2009 at 12:47 PM

    elly :

    saya leh join ka ?? mcm mana?

    boleh jerk..jom la join..nnt jumpa di sana yerk..hhehehhe..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: